Skip to main content

Bij La Coupe Kappers vinden wij het belangrijk dat u tevreden en ontspannen onze salon verlaat. Daarom hebben wij een aantal onderdelen die standaard bij onze service inbegrepen zijn. Zo beginnen we elke knipbehandeling met een adviesgesprek en het wassen van het haar. Bovendien brengen wij na het knippen het kapsel gelijk in model, met bijvoorbeeld stylingproducten, zodat u het resultaat goed kunt beoordelen. Wij vinden dit zo belangrijk dat wij hier geen extra kosten voor in rekening brengen.

“Het wassen van het haar en het in model brengen met styling- en verzorgingsproducten zijn bij onze service inbegrepen”

Maar waarom vinden wij dit zo belangrijk?
Om tot een resultaat te komen wat volledig naar uw wens is nemen wij de tijd om vooraf uw verwachtingen helder te krijgen. Daarom starten wij elke behandeling met een advies gesprek. Hierin komen vragen aan bod zoals; wat wilt u met uw haar, wat doet u normaal gesproken met uw haar, wat vind u vervelend aan uw haar en waar bent u blij mee. Om een goed advies te kunnen geven hebben wij informatie nodig. Door vragen te stellen, te kijken en te voelen aan het droge haar kunnen wij een goede inschatting maken wat bij u past en wat er mogelijk is met uw haar.

behandeling

Na het adviesgesprek gaan we het haar wassen en verzorgen bij de wasunit. Uw haar wordt gereinigd van stylingsproducten, talg en vuil uit de lucht. Daarna verzorgd met een passend product bij uw wensen en de behoeften van uw haar.
Wist u dat het haar voor 89% uit keratine bestaat en maar voor 8 % uit vocht, en dat föhnen, verwarming, zon en airco het haar uitdrogen. Het goed verzorgen is belangrijk om uw haar gezond en elastisch te houden. Het wassen is dus nuttig en prettig. Op schoon haar werken is ook prettig en vooral hygiënisch voor de kapster en ook ons gereedschap gaat hierdoor langer mee.

Haarlak

Na het ontspannen bij de wasunit gaan we uw kapsel knippen. Door het kapsel na het knippen in model te drogen voelt de kapster of het haar goed valt. Ook een kruin valt of springt anders als het haar droog is. En eventueel kunnen we hierna het kapsel nog finetunen, want op droog haar wordt het kapsel pas echt goed zichtbaar. Bovendien wordt na het knippen styling of versteviging aangebracht in het haar, u ziet dan gelijk het resultaat en van de kapster krijgt u tips en advies over hoe u thuis hetzelfde resultaat kunt bereiken.
Op deze manier geloven wij dat wij altijd uw verwachtingen kunnen waarmaken!

Zie onze website voor al onze behandelingen en prijzen. Alle behandelingen zijn dus inclusief wassen en verzorging- en stylingsproducten zoals; leave-in, serum, gloss, wax, gel, haarlak: net wat bij uw haar en wensen past.