Skip to main content

Er komt een leuke tijd aan bij La Coupe Kappers in Heemstede. In de maand augustus wordt de salon flink verbouwd. Wat we allemaal gaan doen is nog een verrassing maar na deze verbouwing kunt u genieten van een nieuwe en frisse kapsalon met het team en de service die u van ons gewend bent!

Maar verbouwen brengt ook altijd een beetje overlast met zich mee. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de openingstijden van de salon aan te passen op een aantal dagen. Hieronder vindt u een overzicht van de aangepaste openingstijden:

  • Zaterdag 11 augustus 8.30 uur tot 12.30 uur

 

  • Dinsdag 14 augustus t/m vrijdag 17 augustus 8.30 uur tot 17.00 uur en zaterdag 18 augustus 8.30 uur tot 11.30 uur

 

  • Dinsdag 21 augustus en woensdag 22 augustus is de gehele salon gesloten.

In de week van 14 t/m 18 augustus is alleen het heren gedeelte van de salon geopend voor wassen, knippen, föhnen, watergolf en stylen. Deze dagen is de dames kant gesloten en kunnen er geen kleur- en permanent behandelingen worden geboekt. Echter is aan de heren kant van de salon iedereen welkom voor de overige behandelingen.

De heropening van La Coupe Kappers begin september willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij houden u op de hoogte over de festiviteiten!

Ook tijdens de verbouwing kunt u blijven genieten van de vertrouwde prettige sfeer en hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. U kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaande knop