Skip to main content

Graag willen wij ons aan u voorstellen.
Wij zijn Esther en Rens Vijlbrief, en sinds 3 april zijn wij de nieuwe eigenaren van La Coupe Kappers in Heemstede.

Al meer dan 10 jaar getrouwd en met 2 lieve kinderen, ons leven aardig op de rit en dan wordt het tijd voor een nieuw avontuur!

Esther heeft altijd een droom gehad om ooit een eigen kapsalon te hebben. Meer dan 20 jaar geleden is ze begonnen in het kappersvak en heeft zij een groei doorgemaakt waarbij ze als topstylist gewerkt heeft in grote salons in Hoofddorp en Haarlem. Daarnaast heeft ze als assistent bedrijfsleider veel ervaring opgedaan met het begeleiden van (leerling) kapsters.
Ongeveer 10 jaar geleden heeft Esther de overstap gemaakt naar het onderwijs, waar ze als docent haarverzorging vele nieuwe kapsters heeft opgeleid.
Het coachen en begeleiden van (jonge) mensen is een passie van Esther, daarom wil ze naast ontwikkeling in het kappersvak vooral ook persoonlijke groei stimuleren binnen haar team.

Rens werkt als projectmanager bij diverse opdrachtgevers via een detacheringsbureau.
Nadat Esther Rens had overtuigd dat een eigen kapsalon hebben een goed idee was, is hij er ingedoken wat het betekent om een eigen bedrijf te hebben. Al doende kwam hij tot de ontdekking dat hij hier erg enthousiast van wordt!

Nu is hij in zijn vrije tijd beschikbaar als steun en toeverlaat voor Esther en zorgt ervoor dat alles omtrent de administratie, boekhouding en algemene bedrijfsvoering op rolletjes loopt, zodat Esther zich volledig op haar team en op u als klant kan richten.

Nadat we de kans kregen om deze mooie salon over te nemen van Lucia ter Haak, zijn wij vol vertrouwen dit avontuur aangegaan omdat wij geloven dat we samen de kwaliteiten hebben om er echt een succes van te maken!

Wat wij u willen bieden is een moment van rust in een hectische wereld. Echte aandacht voor de mensen en natuurlijk een fantastisch kapsel waar u oprecht blij van wordt!
Graag verwelkomen wij u in onze salon. Een afspraak maken voor een frisse coupe kan via onderstaande knop.

Afspraak maken