Skip to main content

Sinds kort kunt u bij La Coupe Kappers in Heemstede zelf online een afspraak maken.

Zo kunt u altijd, wanneer het u het beste uitkomt een afspraak maken. Bijvoorbeeld ’s avonds tijdens de koffie op de bank of als uw partner opmerkt dat het echt tijd wordt om weer eens naar de kapper te gaan. U klikt op onze website op de button ‘afspraak maken’ en komt vervolgens terecht in het online gedeelte van ons planningsprogramma Salonhub

Na 6 eenvoudige stappen heeft u bij ons al een afspraak ingepland. Bovendien ontvangt u bij een afspraak gemaakt via onze website voor in de maand april nu 10% korting op uw behandeling!

Stap 1: U selecteert of de gewenste behandeling voor een vrouw, man of kind is.
Stap 2: U kunt een voorkeur voor één van onze kapsters aangeven, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen voorkeur aan te geven.
Stap 3: Hierna kunt u een datum inplannen. Als u een voorkeur voor een kapster heeft aangegeven wordt hier automatisch rekening mee gehouden met de werkdagen en beschikbare tijdstippen.
Stap 4: Vervolgens selecteert u een beschikbare tijd.
Stap 5: Hierna wordt u gevraagd om uw contactgegevens. U ontvangt een bevestiging per e-mail en een
herinneringsmail 1 dag voor uw afspraak;
Stap 6: Als laatste stap ziet u een overzicht van de gemaakte afspraak. Zodra dit akkoord is kunt u de afspraak bevestigen en wordt deze in ons systeem ingepland.

Als u de eerste keer online reserveert ontvangt u een mail met daarin een bevestigingscode. Deze dient u 1 maal in te voeren ter controle van uw e-mailadres. Bij een volgende keer online reserveren met hetzelfde mailadres hoeft u niet opnieuw een code in te voeren. Wilt u achteraf uw afspraak wijzigen kunt u het beste even telefonisch contact opnemen met de salon.

Binnenkort kunt u ook mobiel via een eigen app bij ons reserveren, zodat het inplannen van een afspraak nog eenvoudiger wordt. We houden u op de hoogte!

Afspraak maken