Skip to main content

Jan Ammerlaan Haarmode wordt La Coupe Kappers!

Update 18 februari 2022: Per 1 maart gaan wij de salon van Jan Ammerlaan aan de Raadhuisstraat overnemen. Hierna nemen we even de tijd om het interieur te vernieuwen. Vanaf vrijdag 18 maart zijn we geopend op de nieuwe locatie aan de Raadhuisstraat!

La Coupe Kappers groeit flink door. Dit merkt u ook wel als u bij ons in de salon komt. We hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en soms is het gewoon vol in de salon. De afgelopen tijd is er een mooie kans langs gekomen en hebben we een salon kunnen overnemen die echt iets toevoegt aan La Coupe Kappers.

Per 1 januari hebben wij de salon van Jan Ammerlaan aan de Raadhuisstraat in Heemstede overgenomen. Na een vernieuwing van het interieur zullen wij per 1 februari de deuren openen en kunt u bij ons terecht voor kwaliteit en service die u van ons mag verwachten. De kapsters die u kent van de salon van Jan Ammerlaan blijven op de locatie werkzaam en verder zullen we het team uitbreiden met een nieuwe collega Marloes. Ook op de bekende locatie aan het Te Winkelhof blijven wij u ontvangen zoals u van ons gewend bent!

U kent mij al heel wat jaren en ik verheug mij enorm om u weer te ontvangen in de de vernieuwde salon met de nieuwe collega’s.

Jacqueline
jan ammerlaan

Sinds november werk ik bij La Coupe Kappers. Ik heb veel ervaring in het vak als topstylist en als salon manager. Om de overgang van Jan Ammerlaan Haarmode naar La Coupe Kappers soepel te laten verlopen voor ons team en onze klanten ben ik het aanspreekpunt. Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ik zie er naar uit u te mogen ontvangen in onze vernieuwde salon.

Marloes

Ik heb heel veel zin om in de vernieuwde salon alle klanten weer mooi en blij te maken, dit vind ik het allerleukste om te doen. De nieuwe collega’s en producten met de vertrouwde sfeer en kwaliteit zorgen er voor dat ik nog meer uitkijk naar het nieuwe jaar.

Saskia
jan ammerlaan esther
Wij zien er erg naar uit u allen te kunnen verwelkomen in onze nieuwe vestiging aan de Raadhuisstraat! In de tussentijd kunt u hier een afspraak maken voor een behandeling in het Te Winkelhof