Skip to main content

Hygiene protocol ANKO

Door de kappersorganisatie ANKO is een hygiene protocol opgesteld, waarmee we veilig naar de kapper kunnen. Hierin staan maatregelen waardoor kappers veilig kunnen werken en u als klant veilig naar de kapper kan. Wij van La Coupe Kappers volgen deze maatregelen op en vragen u als klant ook rekening te houden met deze maatregelen. Daarnaast nemen wij als La Coupe Kappers ook nog extra maatregelen om uw verblijf in onze salon zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zo hebben we ruimere openingstijden om de drukte in de salon meer te kunnen spreiden, hangen we ‘spatschermen’ op bij de balie en tussen de wastafels en letten we extra op hygiene door veel extra schoon te maken en natuurlijk onze handen regelmatig te wassen. Ook werken wij met een mondkapje op en verzoeken u ook bij uw bezoek een mondkapje op te doen.

Daarnaast hebben wij ook recent een nieuwe luchtzuiveringsinstallatie geinstalleerd, waarvan uit onderzoek is gebleken dat dit effectief bacterien en virussen (waaronder het coronavirus) uit de lucht zuivert.

De ANKO heeft een duidelijk filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe we veilig naar de kapper kunnen.
Via onderstaande knop kunt u dit filmpje bekijken.

 

Onderstaand de maatregelen waar wij u als klant vragen rekening mee te houden in een heldere infographic:

 

veilig

Voor uw bezoek aan de kapper dient u altijd een afspraak te maken. Dit kan snel en eenvoudig bij ons online. Druk op onderstaande knop om direct een afspraak te maken: