Skip to main content

Een afspraak maken bij La Coupe Kappers Heemstede is nu nog gemakkelijker!
Naast de bekende online reservering via onze website kun je nu ook met de Kapper App op je eigen mobile device een afspraak maken.

Met de Kapper App kun je snel, eenvoudig en direct online een afspraak maken met de kapsalon. Zo kun je echt overal en op elk moment een afspraak maken bij jouw favoriete kapsalon! De Kapper App is een service van ons planningsprogramma Salonhub.

Om gebruik te kunnen maken van deze service download je de App op jouw smart phone of tablet via de buttons onder aan deze pagina.
Open de App en zoek naar Kapsalon La Coupe Heemstede, zoeken kan op naam of op locatie. Selecteer La Coupe Kappers Heemstede en hierna kun je heel snel en eenvoudig een afspraak maken. Kies een behandeling en eventueel je persoonlijke kapper. Kies een datum en tijd en bevestig meteen je afspraak.

Er kan direct, snel en online een afspraak bij de kapsalon worden gemaakt. Deze afspraak wordt direct bevestigd en je ontvangt hiervan een e-mail.
Annuleren van een reservering is ook direct in de App mogelijk tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak. In de App kan je sliden door de afbeeldingen die door de salon zijn geselecteerd.

kapper app

Adresgegevens, salon locatie en jouw afspraak historie zijn beschikbaar, en de ingevoerde gegevens zoals e-mail telefoonnummer en naam kunnen worden opgeslagen voor een volgende keer.

 

Klik op onderstaande buttons om direct de App voor jouw device (Iphone of Android)  te downloaden