Skip to main content

Lekker en verantwoord snoepen en als bonus glanzend haar, een stralende huid en sterkere nagels? Yummygums belooft het! Yummygums zijn kleine snoepjes met een heerlijke, natuurlijke smaak die daarnaast ook nog gezond zijn.

Er zijn twee soorten snoepjes beschikbaar, MULTI PLUS met alle dagelijks benodigde vitamines en HAIR & BEAUTY wat zorgt voor gezondere haren, huid en nagels. Jouw ideale aanvulling op je dagelijkse voeding.

MULTI PLUS

De MULTI PLUS gummies zijn een compleet vitamine supplement als aanvulling op je dagelijkse voeding. In de vitamine gummies zit Omega-3 wat zorgt voor normale, gezonde cholesterol waarden in je bloed. Vitamine B12 geeft je extra energie en is goed voor je concentratie en geheugen. Vitamine C is goed voor de natuurlijke weerstand en ook zit er vitamine D3 in wat zorgt voor sterke tanden en botten en soepele spieren. De MULTI PLUS vitamine gummies hebben een smaak van kersen-frambozen door natuurlijk fruitsap.  

HAIR & BEAUTY

De HAIR & BEAUTY gummies zijn speciaal voor een mooie glanzende haardos, een stralende huid en sterke nagels. In de gummies zit Biotine wat het natuurlijke haar productieproces stimuleert en een grote invloed heeft op de totale gezondheid van huid en nagels. Daarnaast zit er Selenium in, dit is een mineraal wat zorgt voor behoud van sterk haar. Het ondersteunt ook het lichaam bij het verwerken van proteïnen, wat het hoofdbestanddeel van jouw haar is. Een belangrijke bron van silicium is Bamboe extract. Dit zit in de Yummy gums om te ondersteunen bij het herstellen van de gezondheid, glans en zachtheid van droog, zwak en beschadigd haar. De HAIR & BEAUTY yummy gums hebben een krachtige en frisse frambozensmaak. Deze smaak komt van natuurlijke fruitsappen. Aan de snoepjes zijn geen kunstmatige stoffen toegevoegd.

Wij van La Coupe Kappers Heemstede proberen de Yummygums de komende periode zelf ook, vraag naar onze ervaringen! Je kunt ook bij ons komen proeven.

Ben je ook enthousiast geworden en wil je het zelf proberen, haal bij ons je dosis vitamine of bestel op www.yummygums.nl.

Gebruik bij je bestelling de code LACOUPE, dan krijg je 25% korting op de Yummygums HAIR & BEAUTY