Skip to main content

Woensdag 12 september heeft er een mooi artikel in de Heemsteder gestaan over het nieuwe gezicht van kapsalon La Coupe Kappers in Heemstede.

De tijd dat je stilletjes in de kappersstoel zat of met een niet echt geïnteresseerde kapster te maken hebt, ligt ver achter ons. Althans, dit is zeker niet hoe men bij La Coupe te werk gaat. Esther Vijlbrief Nauta heeft sinds kort La Coupe kappers overgenomen, een gezellige en knusse kapsalon in Te Winkelhof in de Geleerdenwijk.

Zij en haar team laten een frisse wind waaien in de kapperszaak die al 34 jaar bestaat. Nieuwe eigenaar, nieuwe look en dat is dan ook gebeurd. Een ware metamorfose met onder meer een geheel nieuwe vloer, kleinere balies, warme houten side-tables, meer licht en wat meteen bij binnenkomst opvalt: een prachtig schilderijbehang, je waant je even in een kunstmuseum. Al met al is de kapsalon veel efficiënter ingericht. Esther vertelt dat zij het belangrijk vindt dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. “Mensen leven soms zo mee, laatst nog kreeg ik een boekje over Rome omdat ik daar naartoe ging. En vice versa houden we ook allemaal van een goed gesprek met de persoon die je in je stoel hebt.” Uiteraard is een mooie coupe ook belangrijk. Daarvoor kom je tenslotte bij een kapperszaak.

Esther was jarenlang docent aan de kappersschool. Met die ervaring, en die van kapster in een aantal salons, vond zij het dit jaar tijd geworden om haar droom, een eigen kapsalon, te verwezenlijken. La Coupe zocht naar overname en zo werden spijkers met koppen geslagen. Het gehele team is ook overgenomen. “Het leuke is dat we een grote groep vaste klanten hebben, waaronder ook mensen uit Aerdenhout, Bennebroek en Overveen. Van alle leeftijden.

We willen ook meer gaan doen om kappersbezoek een leuke en gezellige belevenis te maken, zoals met een groepje vriendinnen naar de salon komen. Sinds kort mag je ook enigszins aan horeca doen, dus een glas wijn of hapje serveren terwijl je in de kappersstoel zit. Dan hebben we ook nog de mogelijkheid dat je met mooie nagels de deur uitgaat (gel-lak)”, aldus Esther enthousiast. Niet alleen de nagels krijgen kleur maar La Coupe heeft bovendien expertise in huis op gebied van haarkleuring. Bovendien is permanenten hier ook een specialisatie. Beide expertises worden uitgevoerd met voor ogen gehouden dat het haar een goede kwaliteit behoudt. Informeer naar de mogelijkheden!

De salon bestaat uit een dames- en herensalon. Knippen op afspraak. Ook kinderen zijn hartstikke welkom: de vaste 20% kortingsactie voor kids tot 8 jaar (€16,80) is er elke woensdag en donderdag en jeugd van 8 tot 16 jaar (€20) krijgt ook die korting op de woensdag en donderdag.Toch handig als je op school zit (De Evenaar) met een leuke kapsalon om de hoek.

Afspraak maken:

023-5472699 of via deze link

de Heemsteder, 12 september 2018, JvdZ