Skip to main content

Ken je dat gevoel: Ben je uren bezig geweest met het stylen van je haar, maar voordat je op je werk bent is het alweer één pluizige dot. Of heb je van dat droge haar dat binnen no time in de klit raakt, haar dat geen glans meer heeft en er dof uitziet? Om gefrustreerd van te raken!

Wil jij ook souplesse in je haar en gladde lokken die echt glad blijven? In de ochtend veel minder tijd kwijt zijn met het stylen van je haar en dat het de hele dag echt goed blijft zitten?

“GOLDWELL KERASILK:
From frustrated to fabulous!”

Hier heeft GOLDWELL nu een oplossing voor! Maak kennis met Kerasilk Control van GOLDWELL. Er zijn twee type behandelingen die je haar transformeren, het haar er weer gezond uit laten zien en er ook voor zorgen dat je coupe weer makkelijk in model te brengen is.

 

“Voorheen moest ik altijd plannen wanneer ik mijn haar ging wassen en stylen omdat ik hier zoveel tijd mee kwijt ben, en dan zei ik een schietgebedje dat het niet regende zodat ik weer van voren af aan kon beginnen. Met de Goldwell Treatment is dat voorbij en ben ik echt veel minder tijd kwijt met het stylen van mijn haar!”

Hieronder hebben wij de behandelingen voor je op een rijtje gezet:

DE-FRIZZ SERVICE:

Deze behandeling is bedoeld voor normaal tot fijn haar dat snel pluizig wordt. ‘De-frizz’ betekend ‘tegen pluis’. 

  • Langdurige verandering naar gladder haar met  pluiscontrole.
  •  4-6 weken plezier van handelbaar haar zonder pluis.
  • Behoud het natuurlijke volume en de vorm van het haar.

De behandeling start met het wassen van het haar, daarna wordt de verzorgende Control De-Frizz Treatment van Kerasilk Goldwell gelijkmatig aangebracht op het haar. Deze verzorgende de-frizz treatment wordt in het haar vast gelegd door middel van warmte van de föhn en stijltang. De treatment blijft in het haar en maakt het haar glad.

Bij de behandeling ontvang je ook een product naar keuze van de Kerasilk Control lijn van Goldwell, bijvoorbeeld de De-Frizz lotion, ideaal voor het föhnen van het haar.

De behandeling duurt ongeveer 2 uur.

Prijs € 110 – 150  (afhankelijk van de lengte van het haar)

KERATIN TREATMENT:

Deze behandeling is speciaal voor mensen met veel en dik haar en/of krullen die glad en soepel haar willen.

  • Langdurige verandering naar glad haar met souplesse.
  • 3-5 maanden plezier van makkelijk handelbaar en zijdezacht haar
  • Maakt het haar glad en verminderd het volume.

De behandeling start met het wassen van het haar, daarna wordt de verzorgende keratine van goldwell control aangebracht op het haar, dit moet uiterst precies gebeuren voor een gelijkmatig effect. Deze verzorgende keratine wordt in het haar vast gelegd door middel van warmte van de föhn en stijltang. De verzorgende keratine deeltjes zetten zich uit en maken het haar glad. Hierna wordt het haar gewassen en de schubben gesloten met de Control finish serum en het haar wordt in model geföhnd.

Bij de behandeling ontvang je een shampoo en conditioner voor thuis gebruik.

De behandeling duurt ongeveer 3 uur.

Prijs: € 225 – 285 (afhankelijk van de lengte van het haar)

Bij La Coupe Kappers in Heemstede hebben wij uitgebreide ervaring met de beide treatments en adviseren je graag welke behandeling het beste bij jouw haar en wensen past. Door het thuis gebruik van de KERASILK Control producten van Goldwell verleng je het effect van de behandeling.

Wil je geen haar-frustratie meer? Maak een afspraak bij La Coupe Kappers in Heemstede. We adviseren je graag en helpen je weer van je haar te gaan houden én er fantastisch uit te zien!